I.M. Jensen & Bache overtager Iveco Vejle

I.M. Jensen & Bache overtager Ivecos afdeling i Vejle og dækker nu Jylland fra Aarhus i nord til Padborg i syd.

Væksten fortsætter i I.M. Jensen & Bache-koncernen. Ikke blot den organiske, som kan aflæses direkte i regnskaberne, men også væksten i form af opkøb og overtagelser. Således overtager I.M. Jensen & Bache pr 1/1-2017 Ivecos mangeårige afdeling i Vejle, og dermed er ringen sluttet for både Iveco og for I.M. Jensen & Bache.

- Når man kigger op ad E45, manglede vi bare Vejle. Så for os er det et helt naturligt og strategisk meget rigtigt skridt, siger Michael Bache, administrerende direktør i I.M. Jensen & Bache. Og tilføjer:

- Det markerer også en milepæl i vores virksomheds udvikling, så vi nu kan koncentrere os om netop den organiske vækst.


Sidste brik i Jylland


- Med I.M. Jensen & Baches overtagelse af afdelingen i Vejle er den sidste brik i Jylland faldet på plads i forhold til vores strategi om at understøtte og sikre et tæt samarbejde med et privatejet forhandlernet. Vi har nu et stærkt forhandlernet med solide, private forhandlere i Jylland, siger Lars Beck, administrerende direktør i Iveco North Europe & Baltics.

Med overtagelsen af Ivecos afdeling Vejle har I.M. Jensen & Bache nu afdelinger i Padborg, Kolding, Esbjerg, Vejle og Aarhus. Aarhus-afdelingen overtog I.M. Jensen & Bache også fra Iveco i 2015, og netop den handel gav I.M. Jensen & Bache mod på mere:

- Vi er blevet rigtig godt modtaget af kunderne i Aarhus efter overtagelsen. Samtidig har det været en gevinst for os at få Daily-segmentet ind som en del af vores forretning, ligesom vi med succes har kunnet tilføre Aarhus-afdelingen vores kompetencer inden for lastbilområdet, siger Michael Bache.

Udnytte synergier

Ivecos Vejle-afdeling, der nu kommer til at hedde I.M. Jensen & Bache Vejle, har gennem mange år opbygget et godt renommé på grund af afdelingens høje, tekniske niveau og gode kundeservice. Ancienniteten blandt medarbejderne er høj, og afdelingen har i mange år også fungeret som klargøringscenter for Iveco’s Daily varebiler.

- Som i Aarhus er der tale om en veldrevet afdeling med mange, dygtige medarbejdere, som vi glæder os til at byde velkommen i I.M. Jensen & Bache-koncernen, så vi sammen kan udnytte de synergier, det vil være med til at skabe. Som privat forhandler, og med Ivecos støtte i ryggen, har vi rigtig gode muligheder for at sikre den høje fleksibilitet, som skal til for at holde kunderne godt kørende, siger Michael Bache, der tilføjer, at Vejle-afdelingen også fremover vil fungere som klargøringscenter for Iveco Daily.

Vedhæftede foto: I.M. Jensen & Bache overtager 1/1-2017 Iveco i Vejle. Til venstre Lars Beck, administrerende direktør i Iveco North Europe & Baltics og til højre Michael Bache, administrerende direktør i I.M. Jensen & Bache.

iveco-vejle.jpg


For yderligere information kontakt venligst:
Iveco: John Sklander, telefon: 23 21 33 03, e-mail: john.sklander@iveco.com
I.M. Jensen & Bache: Michael Bache, telefon: 20 69 63 99, email: miba@imjb.dk

Om I.M. Jensen & Bache
Navnet I.M. Jensen har i mange år været forbundet med Iveco Padborg. Den 1. juli 2011 blev I.M. Jensen også forbundet med Bache, da den erfarne bilmand, Michael Bache, overtog virksomheden.
I dag har I.M: Jensen & Bache afdelinger i Padborg, Kolding, Esbjerg, Vejle og Aarhus. Koncernen er autoriseret til forhandling og service af hele Iveco programmet.

Om Iveco
Iveco er et selskab i CNH Industrial koncernen, der er en global leder indenfor kapitalgoder. CNH Industrial er noteret på NYSE (New York Stock Exchange) og MTA (den italienske børs elektroniske aktiemarked).
Iveco udvikler, producerer og markedsfører et bredt spektrum af lette, mellemtunge og tunge erhvervskøretøjer, entreprenørkøretøjer, by- og intercitybusser samt specialkøretøjer inden for brandslukning, off-road missioner, militæret og civilforsvaret.

Iveco har over 26.000 ansatte og produktionsvirksomheder baseret på den nyeste teknologi fordelt på 11 lande i Europa, Kina, Afrika, Oceanien og Latinamerika. Mere end 5.000 servicesteder i over 160 lande garanterer teknisk support overalt på kloden, hvor der er en Iveco i arbejde.